Ervaringen

Vorig jaar besloot ik te stoppen met roken met behulp van de medicatie ‘Zyban’. Achteraf bleek dit een vreselijk middel te zijn, dat mijn hele leven op zijn kop heeft gezet. Ik werd hyper en nerveus, kreeg oorsuizen en lichamelijke klachten. Uiteindelijk raakte ik overspannen. Via het internet zocht ik naar manieren om meer rust in mijn lichaam te krijgen. Zo kwam ik bij Antoinet terecht. Na twee behandelingen kreeg ik weer energie en voelde ik mij stukken beter. Ik ben nu een paar maanden verder en heb weer zin in het leven. Ik voel me geweldig. Bedankt Antoinet!

Suzanne

 

Een vriendin vertelde over haar ervaringen met shiatsu. Ik had erg last van stress, spanningen, hoofdpijn, vermoeidheid, nek- en schouderklachten. Onder het motto ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ maakte ik een afspraak voor een shiatsubehandeling van Antoinet. Na een aantal keer merkte ik al een geweldig resultaat! Mijn lichaam was aan het herstellen. Nu, enkele maanden verder, heb ik geen hoofdpijn meer zoals ik die voorheen had. Dankzij de behandelingen voel ik mij energieker. Ik dank Antoinet hier hartelijk voor.

Aukje

 

Anderhalf jaar geleden kreeg ik het bericht dat ik borstkanker had. Gelukkig was ik er op tijd bij. Een operatie en preventieve chemo’s en bestralingen volgde. Na de operatie en tijdens mijn eerste chemo’s vroeg ik aan de oncologische assistent of ik naar een massagetherapeut mocht om mijzelf te verwennen, maar ook voor de ontspanning. De oncologische assistent had geen bezwaren en via via kwam ik bij Antoinet terecht. De speciale ‘massage bij kanker’ van Antoinet heeft mij heel erg geholpen om een stukje ontspanning te creëren in de hectische tijd waar ik in zit. Door de chemo’s kreeg ik tintelingen in mijn handen en voeten. Soms zo erg dat het gevoel eruit was. Door de massage van Antoinet kreeg ik weer gevoel in mijn handen en voeten. Mijn hele lijf kwam in totale ontspanning en voelde heerlijk aan. Een paar dagen na de massage had ik nog steeds het heerlijke, ontspannen en energieke gevoel. Met name in een hectische periode vond ik dat fijn, omdat ik er ook nog eens beter door sliep. De massage voor kankerpatiënten is heel licht. Vergeleken met een shiatsumassage voel je deze massage bijna niet. Het effect is echter veel heftiger dan een shiatsumassage. Op een gegeven moment voelde ik mijzelf zweven boven mijn eigen lichaam. Mijn geest gaf mij rust en daardoor kwam ik in totale ontspanning, terwijl mijn lichaam begon te tintelen. De massage vind ik dan ook een echte aanrader voor andere kankerpatiënten die in het traject van chemo’s of bestralingen zitten.

Janneke

 

Slechts drie behandelingen had Antoinet nodig om mijn ernstige tenniselleboog pijnvrij en functionerend te maken. De huisarts en orthopeed vertelden mij dat de tenniselleboog vanzelf zou genezen, maar dat dit wel een jaar in beslag kon nemen en dat ik moest leren leven met de pijn. Toch besloot ik een afspraak met Antoinet te maken en zie daar, binnen drie weken uitmuntende resultaten. Tegelijkertijd merkte ik een verbetering in mijn schouderklachten. Dus: hoort en zegt het voort. Bedankt Antoinet!

Lisa

 

Al twee jaar word ik door Antoinet behandeld voor spanningen in mijn rug en armen. Antoinet weet direct de zere plekken aan te wijzen en laat mijn aangedane spieren ontspannen. Ik vind de massages van Antoinet heerlijk en ontspannend. Ik kan het iedereen aanbevelen. Heel veel dank, Antoinet!

Bart

 

Wat ben ik blij dat ik het afgelopen jaar regelmatig bij Antoinet ben geweest. Als ik terugkijk naar een jaar geleden en nu, dan zie ik een wereld van verschil. Ik kan weer spelen met mijn kinderen en genieten van het leven. Anderhalf jaar geleden is er bij mij fibromyalgie geconstateerd door de reumatoloog. Dit vloeide voort uit een burn out en overbelasting. In de drieënhalf jaar daarvoor heb ik verschillende therapeuten bezocht, waaronder een manueel therapeut, fysiotherapeut en psychotherapeut. Allen hebben ze mij op weg geholpen en de grove pijn weggenomen. Toch bleef ik pijn houden en werd ik snel moe. Wat ik het afgelopen jaar bij Antoinet heb ervaren is een verademing. Antoinet neemt stapje voor stapje mijn de blokkades en daarmee mijn pijn weg. Zelfs de zeurende pijn in mijn gewrichten die blijvend leek, is af en toe weg en dat geeft mij weer energie. De fibromyalgie zal blijvend zijn, maar mijn energie kan weer stromen. Met af en toe een onderhoudssessie bij Antoinet zullen de toekomstige blokkaddes vast gauw weer oplossen. Bedankt Antoinet, voor de lieve zorg.

Anja

 

Na anderhalf jaar last van nekklachten ben ik dankzij de behandeling van Antoinet eindelijk hiervan verlost. Ik had van alles geprobeerd: fysiotherapie, manuele therapie, cesartherapie. Helaas zonder resultaat. Ik ben na de shiatsubehandeling van Antoinet al twee maanden klachtenvrij en dus erg tevreden. Ik vind ook dat Antoinet altijd de tijd voor mij neemt. Heel erg bedankt.

Kim

 

Na een leven vol medisch onverklaarbare klachten zoals hoofdpijn, nek- en rugklachten, ben ik op zoek gegaan naar een behandelmethode die mijn klachten zou verlichten. Via een folder kwam ik bij Antoinet terecht. Ik had gelijk het gevoel dat zij mij verder kon helpen. Na één behandeling was de hoofdpijn verdwenen. De behandelingen daarna sloegen ook goed aan. Ik kan weer goed slapen en sta in de ochtend uitgerust op. Er is iets wezenlijks veranderd van binnen. Ten slotte geeft Antoinet veel aandacht aan de behandelingen, klasse!

Anton

 

Meer energie, betere darmwerking, een vermindering van schouder- en nekklachten, allemaal resultaten die ik mocht ervaren na de shiatsubehandelingen van Antoinet. Bovendien ben ik blij met haar zorgvuldigheid, professioneel geconcentreerde aandacht en het feit dat ik mij op mijn gemak voel bij Antoinet. Ik teken voor het ‘onderhoudscontract’.

Liselotte

 

In eerste instantie was ik sceptisch over shiatsu. Voor mij was het onbekend en ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ik had rugproblemen en al vier jaar last van een schouderblessure. Met veel blijheid kan ik zeggen dat de shiatsutherapie mij boven verwachting goed heeft geholpen. Beide klachten zijn over. Ik had de hoop met betrekking tot mijn schouder al opgegeven, maar heb er geen last meer van. Antoinet, heel erg bedankt voor de therapie en gezelligheid.

Annette

 

Voordat ik bij Antoinet terechtkwam, had ik al twee jaar last van rugproblemen en hoofdpijn. Voor mijn rugproblemen had ik meerdere dingen geprobeerd: cesartherapie, röntgenfoto’s, fysiotherapie en ga zo maar door. Niks hielp. De specialisten wisten niet wat er aan de hand was en als ze het wel dachten te weten, hielpen de behandelingen niet. Gelukkig viel mijn oog op een interview met Antoinet in de krant. Ik heb contact met haar opgenomen en heb mij laten behandelen. Na enkele behandelingen is niet alleen mijn hoofdpijn flink verminderd, ook mijn rugproblemen zijn verbeterd. Helaas kan de pijn niet helemaal weggenomen worden, maar ik heb veel minder vaak last. De pijn is als het ware gedempt, waar ik enorm blij mee ben. Ik ben dan ook niet van plan om met de shiatsutherapie te stoppen. Een extra pluspunt is dat het altijd gezellig is bij Antoinet. Hartstikke bedankt.

Marleen

 

Ik ben eigenlijk altijd al een rugpatiënt geweest. Voornamelijk mijn onderrug is problematisch en de laatste tijd heb ik ook pijn en spanningen tussen mijn schouderbladen. Dit heeft als gevolg dat ik niet op een bank kan zitten zonder pijn. Om van de klachten af te komen ben ik bij allerlei therapeuten geweest. Deze konden mij niet van mijn klachten afhelpen. Uiteindelijk zag ik een folder van de shiatsupraktijk van Antoinet bij de huisarts liggen. Ik heb haar gelijk gebeld voor een afspraak. De behandelingen slaan aan en mijn rugklachten zijn zo goed als weg. Mijn onderrug heeft nog wat kuren, maar de pijn is aardig onder controle. Ik geloof in de behandeling van Antoinet en zal in de toekomst nog regelmatig terugkomen. Bedankt Antoinet!

Remco

 

Menu