Over mij

Ik ben Antoinet Visser, opgegroeid in de Noordoostpolder. Inmiddels woon ik al ruime tijd met mijn man in het mooie Lemmer. Samen hebben wij drie zonen en een dochter. In mijn vrije tijd wandel en hardloop ik graag. Tijdens de tocht door de natuur maak ik mijn hoofd leeg en houd ik mijn lichaam in conditie.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als Shiatsutherapeut. Mijn werk is mijn passie en elke werkdag ga ik met veel plezier naar mijn praktijk. Ik houd van eerlijkheid, openheid en transparantie. Ook in mijn praktijk staan deze drie pijlers centraal.

Ik ben een hoogsensitief persoon. Een eigenschap waarmee ik mensen nog beter kan aanvoelen en helpen in mijn Shiatsupraktijk. De één-op-één-situatie tijdens mijn behandelingen en gesprekken vind ik fijn en leidt tot nog betere resultaten. Samen werken we naar minder fysieke klachten en geestelijk meer in balans zijn.

Zon en de kleur geel geven mij energie. Mijn logo is daarom ook rond (oneindig) en geel. Ik zie het zelf als een bol vol energie. Mijn handen omvatten deze energie. De energie die ik mag overdragen en doorgeven.

Menu