Healing – Energetische behandelingen

Het woord zegt het al; werken met energie.

Een massage kan energetisch worden uitgevoerd; ik stem me af op jou en laat me intuitief leiden door mijn handen, ik kan vooraf met mijn hoofd niet bedenken maar welke plekken ik word geleidt en welke massage bewegingen ik ga maken, altijd heel bijzonder en mooi.

Ook reiki is healing. Ik leg mijn handen op verschillende plekken op je lichaam, zo gaat de universele energie precies naar die plaatsen waar het nodig is bij jou. Zowel jij en ik zullen tintelingen ervaren in het lichaam, ik fungeer als doorgeefluik van deze fijne energie.

Healing van je chakra’s , deze healing gaat zonder aanraken van je lichaam, ik werk boven je lichaam. Met beide handen schoon ik het prana kanaal op tussen 2 chakra’s zodat de energie een vrije doorgang heeft, de chakra’s zelf worden ook behandeld. Voor mij is duidelijk de energiestroom tussen de chakra’s te voelen, jij kunt tintelingen voelen vanaf kruin tot aan je voeten.

Bij alle sessies verbind ik me vooraf met jou (hogere) zelf. Door dit bewust uit te spreken bekrachtig ik de verbinding en ontvang jij precies wat er nodig is. Ook werk ik in een energetisch beschermend veld, zo zijn zowel de behandeling als wij veilig.

Menu